Een blik op het vermogen van Olcay Gulsen

by admin

Olcay Gulsen, een bekende TV-persoonlijkheid, zakenvrouw, onderneemster, schrijfster en actrice, is een veelzijdige verschijning in de entertainmentindustrie. Met haar Koerdisch-Armeense roots heeft ze een opmerkelijk parcours afgelegd. Een van de aspecten die vaak wordt besproken, is haar vermogen. In dit artikel werpen we een blik op het geschatte vermogen van Olcay Gulsen in 2023 en haar diverse inkomstenbronnen.

Het vermogen van Olcay Gulsen

Volgens verschillende bronnen wordt het vermogen van Olcay Gulsen geschat op ongeveer €15 miljoen. Het is echter belangrijk om op te merken dat er twijfel bestaat over dit bedrag, gezien haar faillissement met het kledingmerk ST. Studio, waarbij ze een schuld van maar liefst €11 miljoen achterliet.

Carrière en inkomstenbronnen

Olcay Gulsen heeft haar fortuin voornamelijk vergaard door haar succesvolle kledingmerk SuperTrash. In 2002, op slechts 21-jarige leeftijd, richtte ze een bedrijf op dat verschillende kledingmerken importeerde. In 2009 lanceerde ze SuperTrash, dat al snel internationale bekendheid verwierf. Het merk droeg aanzienlijk bij aan haar vermogen.

Naast haar ondernemerschap heeft Gulsen ook een indrukwekkende televisiecarrière opgebouwd. Ze begon als deskundige in diverse lifestyleprogramma’s en brak door bij het grote publiek door haar deelname aan het populaire tv-programma ‘Wie is de Mol?’ in 2018. Sindsdien heeft ze diverse presentatieklussen gehad, waaronder het programma ‘Gestalkt’ op SBS6. Deze televisiewerkzaamheden vormen een belangrijke bron van inkomen voor haar.

Bovendien treedt Olcay Gulsen steeds vaker op als influencer op sociale media. Via platforms zoals Instagram promoot ze producten, zoals thee en haarverf, waarmee ze ook financiële opbrengsten genereert.

Leuke weetjes over Olcay Gulsen

Naast haar succesvolle carrière heeft Olcay Gulsen ook haar inzet getoond voor vrouwenrechten. Ze is ambassadrice van UN Women, een tak van de Verenigde Naties die zich richt op het verbeteren van de positie van vrouwen wereldwijd. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf op het gebied van schoonheidsmiddelen, genaamd Olcay Gulsen Beauty.

Persoonlijk leven

Olcay Gulsen werd geboren in 1980 in Waalwijk, Nederland. Haar ouders waren Koerdisch-Armeense vluchtelingen uit Turkije. Ze begon haar carrière als stewardess bij Transavia voordat ze haar eigen bedrijf startte.

In haar persoonlijke leven heeft Gulsen relaties gehad met verschillende (semi-)bekende Nederlanders, waaronder oud-voetballer Edgar Davids, zakenman Frans Ghazi en radio-dj Ruud de Wild, met wie ze op dit moment nog steeds samen is.

Huidige woon- en vastgoedinvesteringen

Samen met haar partner Ruud de Wild bewoonde Olcay Gulsen tot voor kort een grachtenpand in Amsterdam, dat in september 2022 te koop werd gezet. Het is echter onbekend waar het tweetal momenteel woont. Naast haar woonplaats heeft Gulsen ook interesse getoond in vastgoedinvesteringen, waarbij ze mogelijk haar vermogen diversifieert.

Veelgestelde vragen over Olcay Gulsen

Als het gaat om de bekende persoonlijkheid Olcay Gulsen, roept haar veelzijdige carrière en vermogen vaak vragen op. Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Olcay Gulsen.

1. Wat is het geschatte vermogen van Olcay Gulsen?

Volgens verschillende bronnen wordt het vermogen van Olcay Gulsen geschat op ongeveer €15 miljoen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat er twijfel bestaat over dit bedrag vanwege haar faillissement met het kledingmerk ST. Studio, waarbij ze een schuld van €11 miljoen achterliet.

2. Hoe heeft Olcay Gulsen haar vermogen vergaard?

Het grootste deel van Olcay Gulsen’s vermogen is verdiend met haar succesvolle kledingmerk SuperTrash. Ze startte haar eigen bedrijf op 21-jarige leeftijd en lanceerde in 2009 het merk SuperTrash, dat internationaal bekend werd. Naast haar kledinglijn heeft ze ook inkomsten gegenereerd uit haar televisiewerk en als influencer op sociale media.

3. Welke televisieprogramma’s heeft Olcay Gulsen gepresenteerd?

Olcay Gulsen heeft diverse televisieprogramma’s gepresenteerd, waaronder “Gestalkt” op SBS6. Ze verwierf landelijke bekendheid door haar deelname aan het populaire tv-programma “Wie is de Mol?” in 2018. Daarnaast is ze regelmatig te zien in reclamespots en heeft ze (gast)rollen gespeeld in verschillende tv-series en films.

4. Heeft Olcay Gulsen nog andere zakelijke ondernemingen?

Ja, naast haar kledingmerk SuperTrash is Olcay Gulsen ook betrokken bij haar eigen bedrijf op het gebied van schoonheidsmiddelen, genaamd Olcay Gulsen Beauty. Ze is ook ambassadrice van UN Women, een tak van de Verenigde Naties die zich inzet voor vrouwenrechten wereldwijd.

Bron uitgelichte afbeelding: https://olcaygulsen.nl/

You may also like